Julia’s Scones

2017年6月6日 火曜日

イギリス人、ジュリア先生レシピのスコーン

飾り気がなくて、シンプルで、あんまり甘過ぎなくて…人柄が出てるなぁ😁褒めてるよ

 

IMG_7798
【Ingredients】
*strong flour,225g  *butter, 50g *sugar, 50g *raisins,50g *milk, 150cc *baking powder,2.5teaspoon

【Method】
①Preheat oven to 200°C.
②Cut the butter into small pieces.(バターは使う直前まで冷蔵庫に入れておいてね、よく冷えたバターを使います。)
③Put the flour,butter and baking powder into a large bowl.
(小麦粉はふるってください)

④Using your fingertips, rub the butter into the flour until mixture resembles breadcrumbs. (指先でバターと粉がさらさらになるまでこする。)←ここポイントです!
⑤Add the milk and mix well with a spoon.
⑥Add the sugar and raisins.
⑦Put the mixture on to a rolling board and roll out until the mixture in about 1.5cm thick.
⑧Cut out the scones with a pastry cutter.(型抜きがなければコップでオッケーです、型やコップには打ち粉をしてね)
Place on a baking tray and bake for 10 minutes.
もしフードプロセッサーをお持ちなら①~⑥まで簡単にできます。粉、バター、砂糖、ベーキングパウダーを入れてさらさらに混ざるくらいまで攪拌、ミルクを加えたら一つニまとまるまで小刻みに攪拌。レーズンを加えたら⑦へ